Om Sidan

Vi som jobbar med den här sidan älskar allt inom vetenskap. Det är vetenskap och populärvetenskap som enar oss och är vårt gemensamma intresse. Vi pluggar, jobbar eller är helt enkelt vetenskapsnördar. Det är sånt vi gör och tänker på alla dygnets 24 timmar.

Erik

Pluggar kemiteknik med inriktning materialtillverkning. Helst läser han en bok om kemi eller försöker lösa omöjliga matematiska problem på fritiden än att titta på TV eller småprata. Allt i Eriks liv rör sig kring kemi och matematik. Fast Erik har faktiskt ett intresse till. Det är mat. Mat är Kemi tycker Erik och han gillar nog ibland att experimentera lite väl mycket tycker hans kompisar som agerar försökskaniner.

Sandra

Doktorerar inom biokemi. Hon är aktiv som ledare inom ungdomsidrott när hon hinner. Dessutom vill hon starta eget företag inom biokemi. Den lilla fritid hon har spenderar hon helst på gymmet. Mycket att göra och stora ambitioner kännetecknar den här livsglada tjejen.

Anders

Anders jobbar som QC inom ett internationellt kemiföretag. Vid sidan om och på distans pluggar han kurser i ledarskap. Visst gillar han att lobba, men man vill ju ta sig vidare och göra annat så småningom. Han är dessutom lite av ett biljardgeni och vinner lokala tävlingar lite här och var. Vi försöker få honom att ställa upp i SM, men han tränar hellre på spektakulära biljardtricks för att imponera på oss och andra polare.